19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόβλημα με Τόμας, το σκέφτονται οι Καβαλίερς

Ο Αϊζάια Τόμας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο και δεν αποκλείεται οι Κλίβελαντ Καβαλίερς να ζητήσουν την ακύρωση της ανταλλαγής του με τον Κάιρι Ίρβινγκ, από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο 25άχρονος γκαρντ, που ανταλλάχθηκε από τους «Κέλτες» για τον 28άχρονο πλέι μέικερ μαζί με τους Τζέι Κράουντερ, Άντε Ζίζιτς και μία θέση στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 2018, ίσως τελικά να μη φορέσει ποτέ τη φανέλα των εκπροσώπων του Οχάιο, όπως αποκαλύπτει το ESPN. «Φωτιά» βάζει το δημοσίευμα, καθώς όπως αναφέρεται στο κείμενο τα αποτελέσματα των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο ισχίο.

Από τους περσινούς φιναλίστ του ΝΒΑ δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του, καθώς θεωρήθηκε «ευαίσθητο θέμα», με το δημοσιογράφο Άντριαν Βοϊναρόφσκι να προσθέτει στο κείμενό του: «Οι Καβαλίερς εξακολουθούν να αξιολογούν τον τραυματισμό του Τόμας στο ισχίο και ζυγίζουν τις επιλογές. Δεν έχει ληφθεί καμία τελική απόφαση». Κατά συνέπεια, η ανταλλαγή δεν θα πρέπει να θεωρείται ακόμα δεδομένη, με τον παίκτη να εξετάζεται κι εν συνεχεία να αναχωρεί από την πόλη, χωρίς να γνωρίζει ούτε εκείνος το μέλλον του. Από την πλευρά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κάιρι Ίρβινγκ ετοιμάζεται ήδη για τη μετακόμισή του στη Βοστώνη.

Ο Αϊζάια Τόμας τραυματίστηκε πέρυσι το Μάρτιο, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται, καθώς κρίθηκε από τους Βοστωνέζους πως δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημά του. Ακολούθησε, όλο το καλοκαίρι, πρόγραμμα αποκατάστασης και ανάπαυσης, ενώ όπως παραδέχθηκε ο GM των Σέλτικς, Ντάνι Έιτζ, ο τραυματισμός του έπαιξε ρόλο στην επιθυμία τους για παραχώρησή του. Τώρα, οι «Καβς» ακόμα κι αν δεν προχωρήσουν στην ακύρωση της ανταλλαγής ίσως ζητήσουν καλύτερα ανταλλάγματα από τους «Κέλτες», όπως για παράδειγμα μια υψηλότερη επιλογή στο επόμενο ντραφτ.

https://twitter.com/SportsCenter/status/901285622207348736



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ