17 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Πρόβλημα με Βέσελι και Μπράουν στη Φενέρ

Δυσάρεστα τα νέα στο στρατόπεδο της Φενέρμπαχτσε ενόψει της δύσκολης «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί, καθώς ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ πολύ πιθανόν να μην έχει στη διάθεσή του δύο από τους σημαντικότερους παίκτες του.

Δεν έφτανε η κακή πορεία της Φενέρ το τελευταίο διάστημα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στη Εuroleague, της έλειπαν και οι τραυματισμοί. Συγκεκριμένα ο Λορένθο Μπράουν και ο Γιαν Βέσελι αποκόμισαν τραυματισμό από τον αγώνα με την Πινάρ Καρσίγιακα το περασμένο Σάββατο και είναι αμφίβολοι για τη «διαβολοβδομάδα».

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός φαίνεται πως είναι του Τσέχου σέντερ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στον αριστερό του πόδι και σύμφωνα με τις εξετάσεις θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Φενέρ στους αγώνες με την Αρμάνι και τη Ζαλγκίρις αντίστοιχα, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 23 του μηνός.

Αντιθέτως ο τραυματισμός του Λορένθο Μπράουν στη βουβωνική χώρα δεν είναι τόσο σοβαρός και θα κριθεί την τελευταία στιγμή εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (15/12).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ