22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόβλημα με Αποστολίδη, «άστραψε» ο Παπαδόπουλος

Μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την απόδοση του Απόλλωνα Πατρών στο Μετς απέναντι στο Παγκράτι, με τον αποκλεισμό από το κύπελλο να κρούει καμπανάκι στον τεχνικό των Αχαιών, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για σκληρά λόγια για κάποιους παίκτες, στοχεύοντας κυρίως στον Γκόραν Βρμπαντς, ο οποίος όπως αναφέραμε σε πρωινό μας ρεπορτάζ αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «gnomip.gr» ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Συγχαρητήρια στο Παγκράτι για την πρόκριση. Έπαιξε όπως το περίμενα και όπως είχα πει και πριν από  το παιχνίδι.

Σεβόμενος το Παγκράτι και γνωρίζοντας την δύσκολη έδρα ήξερα και τι θα αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς δεν με άκουσαν οι παίκτες μου και νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο.

Υπήρξαν παίκτες που με τη συμπεριφορά τους έδειξαν ότι δεν έχουν θέση στην ομάδα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πάνω από όλους και από όλα είναι η ομάδα. Θα δουλέψουμε διαφορετικά για το καλό του συλλόγου».

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε και ο Γιώργος Αποστολίδης, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ