21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Πρόβλημα και ο Ράντολφ!

Ο Σέρχιο Γιουλ πάει καλύτερα, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα, ο Φακούντο Καμπάτσο θα χάσει τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ωστόσο αυτά, όσο σημαντικά κι αν είναι, δεν αποτελούν τα μοναδικά προβλήματα του Πάμπλο Λάσο ενόψει του πρώτου αγώνα της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό. Όπως ο ίδιος ο προπονητής της "βασίλισσας" αποκάλυψε μιλώντας στους δημοσιογράφους, υπάρχει θέμα και με τον Άντονι Ράντολφ, ο οποίος εγκατέλειψε την τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα! Ο Αμερικανός με το σλοβενικό διαβατήριο, πάντως, θα ακολουθήσει την αποστολή, ωστόσο το αν και πόσο θα παίξει στον πρώτο αγώνα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τη μονομαχία του με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Λάσο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον προπονητή του Παναθηναϊκού: "Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, κάθε παιχνίδι που έχουμε παίξει είναι διαφορετικό. Στο τέλος, όπως λέω πάντα, οι προπονητές έχουμε τη δική μας σημασία, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που μετράνε. Αυτοί σκοράρουν, όχι εμείς. Η δουλειά ενός προπονητή φαίνεται σε βάθος χρόνου. Ο Τσάβι είναι ένας τεράστιος προπονητής. Είναι σπουδαίο να παίζεις στα πλέι οφ απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, πόσω μάλλον όταν αυτή έχει στον πάγκο της τον Τσάβι Πασκουάλ. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά... μετά τα πλέι οφ"!

Και σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, προσπάθησε να εξηγήσει ποια είναι τα δυνατά σημεία του: "Σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να προσδιορίσεις μόνο ένα σημείο-κλειδί. Πολλά από τα στοιχεία του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού πρέπει να τα προσέξουμε ιδιαίτερα. Είναι ένας αντίπαλος που παίζει υψηλό ρυθμό και ελέγχει το παιχνίδι με τον Καλάθη και τον Μάικ Τζέιμς, ενώ διαθέτει πολύ καλούς σουτέρ, όπως ο Ντένμον, ο Ρίβερς, ο Λοτζέσκι και ο Σίνγκλετον, που ανοίγουν το γήπεδο. Είναι μια ομάδα πολύ αθλητική, με πολλούς παίκτες ικανούς να να χρησιμοποιήσουν τα σωματικά προσόντα τους και την επιθετικότητά τους σε αμυντικές και επιθετικές καταστάσεις, όπως ο Γκιστ και ο Αντετοκούνμπο. Είναι αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα και προκρίθηκε καθαρά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι σαν κι αυτό, πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα καλά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ