19.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Πρόβα… πρωταθλητών στην Ανδαλουσία

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ταξιδέψει στην Ανδαλουσία στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως και η Ρεάλ, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τη Μάλαγα σε ένα δυνατό φιλικό τουρνουά προετοιμασίας.

Ραντεβού... στην Ανδαλουσία μεταξύ 13 και 15 Σεπτεμβρίου. Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ Μαδρίτης και η οικοδέσποινα Μάλαγα αναμένεται να αναμετρηθούν σε εκείνο το διάστημα, σε ένα από τα πιο σημαντικά φιλικά τουρνουά προετοιμασίας, το επονομαζόμενο και ως «Costa del Sol», το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα, αναφορικά με τη διεξαγωγή του, από την ACB.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στις 13 Σεπτεμβρίου με τη Μάλαγα και στις 14 με τη Ρεάλ, με το τουρνουά να διεξάγεται στη Μαρμπέγια. Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, η... παράδοση που έχει η Ρεάλ σε αυτή τη διοργάνωση, μιας και έχει δύο κατακτήσεις σε αυτήν (φώτο χαμηλά), αν και το σημαντικό στη συγκεκριμένη φάση δεν είναι η κούπα, αλλά η μεγαλύτερη δυνατή προετοιμασία για την επόμενη απαιτητική σεζόν. Και η αλήθεια είναι, ότι οι τρεις ομάδες έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν πραγματικά τις δυνάμεις τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ