19.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πρωτοστατεί ο Απόλλων Καλαμαριάς

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα, με την πανδημία του κορονοϊού να εξαπλώνεται ραγδαία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας να έχει αυξημένες ανάγκες για αίμα, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς τίθεται επικεφαλής.

Ο ΜΓΣ αποφάσισε να δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος για όλους τους φίλους του και όχι μόνο, διαθέτοντας παράλληλα χώρους του γηπέδου του, ώστε να λάβει χώρα η εθελοντική αιμοδοσία. Η πρόταση έγινε αρχικά από τον Αβραάμ Περσίδη και η ανταπόκριση των «κοκκινόμαυρων» ήταν άμεση.

Η ανακοίνωση: «Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς -ο οποίος εκτός όλων των άλλων επιτελεί και κοινωνικό έργο που θα συνεχίσει να το κάνει- εκτιμώντας την πρόταση που του έχει απευθύνει ο εκπρόσωπος της παράταξης "Η Καλαμαριά που μας Αξίζει", Αβραάμ Περσίδης, δηλώνει ότι τίθεται επικεφαλής της αιμοδοσίας, δημιουργώντας Τράπεζα Αίματος για τους φίλους, για τους δημότες (της Καλαμαριάς και όχι μόνο) και γενικά για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος και η κοινωνία μας.

Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς, επιπλέον, γνωστοποιεί ότι σε συνεργασία με τα νοσοκομεία, με τα οποία ήδη βρίσκεται σε επαφή, θα διαθέσει τους χώρους τους οποίους θα ετοιμάσει και θα απολυμάνει για να υποδεχτεί όλους αυτούς που θα συμμετέχουν σε αυτό το σπουδαίο και μεγάλο εγχείρημα, με σκοπό να γίνει πράξη η πρόταση του κ. Περσίδη, η οποία από τον σύλλογό μας κρίνεται ευεργετική για την κοινωνία και γενικότερα για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη για αίμα. Εντός των ημερών θα γίνουν ανακοινώσεις όσον αφορά στην ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία. Δ.Σ. ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ