23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρωταθλητής ο ΑΟ Γαλατίστας στην ΕΚΑΣΧ

Τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΚΑΣΧ και συνάμα την είσοδο του στις Εθνικές κατηγορίες πανηγύρισε ο ΑΟ Γαλατίστας.

Η Ένωση Καλαθοσφαίριση Χαλκιδικής λαμβάνοντας τις επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά και την διακοπή των πρωταθλημάτων από την ΕΟΚ αποφάσισε να κατακυρώσει την βαθμολογία στο πρωτάθλημα Ανδρών και με το 2-0 στην σειρά (επί του ΠΟ Μουδανιών) να απονείμει τον τίτλο του πρωταθλητή στον ΑΟΓ. Πια η ομάδα από την Χαλκιδική περιμένει να την διαμόρφωση των ομίλων προκειμένου να δει που θα αγωνίζεται, ενώ θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμό της για την σεζόν 2020-2021.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΧ:

«Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. έχοντας υπόψη τις οδηγίες της Ε.Ο.Κ. για την περάτωση των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και με βάση την βαθμολογική κατάταξη αποφασίζει τα εξής:
1) Ανακηρρύσει πρωταθλήτρια Ομάδα Α’ Κατηγορίας Ανδρών  τον  Α.Ο. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ.
2)Ανακηρρύσει πρωταθλήτρια Ομάδα Α’ Κατηγορίας Γυναικών τον ΣΚ. ΙΕΡΙΣΣΟΣ.
Για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων Κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων θα υπάρξει ενημέρωση ανάλογα με τις αποφάσεις της Ε.Ο.Κ.».

Αναλυτικά:
«Ο ΑΟΓ πρωταθλητής Χαλκιδικής 2019-2020!
Έπειτα από απόφαση της ΕΚΑΣΧ, η οποία έλαβε εις γνώση της, τις επιπτώσεις της πανδημίας και προέβη σε οριστική διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα μας είναι και επίσημα πρωταθλήτρια!!! Η διακοπή βρήκε τον ΑΟΓ μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας στους τελικούς εναντίον του ΠΟ Μουδανιών και με σκορ της σειράς 2-0 υπέρ!!! Είναι θεμελιώδης αρχή του ΑΟΓ, η νίκη, η ήττα, ο θρίαμβος, αλλά και η πικρία, να κρίνονται εντός του παρκέ, όμως κατανοώντας τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω του ιού, δεν μπορούμε παρά να χαρούμε και νιώσουμε την ικανοποίηση από τους κόπους της σεζόν!
WE ARE THE CHAMPIONS
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την πορεία τους στο πρωτάθλημα!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ