19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρωταθλητής με γλυκόπικρα συναισθήματα

Ο Παναθλητικός Συκεών αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά πρωταθλητής στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, καθώς στους δεκαεννέα αγώνες που πρόλαβαν να γίνουν για τη σεζόν 2019-2020 είχε ρεκόρ 18-1.

Οι παίκτριες της Βιβής Διαβολεμένου ήταν πρώτες στο σημείο της διακοπής, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με το δεύτερο Άρη να έχει 16-3. Έτσι, πανηγύρισαν το δεύτερο τίτλο τους μετά το 2015, οπότε δημιουργήθηκε το σωματείο μετά την απορρόφηση των τμημάτων του Σ.Α. Πειραματικού. Οι διοικούντες τον Παναθλητικό Συκεών εξέδωσαν ανακοίνωση για να συγχαρούν παίκτριες και τεχνική ηγεσία για την επιτυχία τους.

Η ανακοίνωση: «Η γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού Συκεών ανακηρύχθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια της Α2 Γυναικών Βορρά. Ύστερα από μια καταπληκτική πορεία και με ρεκόρ 18 νίκες-1 ήττα τα κορίτσια της Βιβής Διαβολεμένου, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν από την κανονική λήξη του πρωταθλήματος (ελέω COVID-19), είναι πλέον πανάξιες πρωταθλήτριες. Το Δ.Σ. ευχαριστεί και συγχαίρει το τεχνικό επιτελείο, τις αθλήτριες και τους φίλους της ομάδας για αυτήν την υπέροχη αλλά και πολύ ιδιαίτερη χρονιά, που σε όλους μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ