18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρωταγωνιστής σε υγειονομικό σκάνδαλο ο Λεμπρόν Τζέιμς! (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο και με βάση τους κανονισμούς του ΝΒΑ θα πρέπει να μπει σε καραντίνα, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Ο «Βασιλιάς» έδωσε το «παρών» σε μία εκδήλωση πριν τον αγώνα του πλέι ιν τουρνουά κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Με αυτόν τον τρόπο παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο και πλέον θα αποτελέσει τεράστιο σκάνδαλο αν δεν μπει σε καραντίνα, όπως συνέβη μέχρι τώρα με όλους τους αθλητές που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες για την προστασία της υγείας των αθλητών και συνολικά των μελών των οργανισμών.

Η υπόθεση έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις στις ΗΠΑ, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Λεμπρόν αρνείται να εμβολιαστεί και όταν τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι γι' αυτό απαντάει για άλλα θέματα πετώντας την μπάλα στην... εξέδρα, ενώ δεν δίστασε να πει ότι «δεν παίζει μεγάλο ρόλο» αν έχει κάνει το εμβόλιο! Άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό ότι τόσο ο βετεράνος σούπερ σταρ όσο και ο Ντένις Σρέντερ αποτελούν τους δύο παίκτες των «λιμνάνθρωπων» οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα.

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι αποφάσεις από το ΝΒΑ με την υπόθεση να διερευνάται. Το σίγουρο είναι ότι ανεξάρτητα από το θέμα του εμβολίου, ο 36χρονος φόργουορντ παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο και μόνο με την παρουσία του στο «τεκίλα πάρτι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ