22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρωταγωνιστής και στο 3Χ3 ο Ματσιούλις

Η ΑΕΚ περιμένει από το Γιόνας Ματσιούλις να συμφωνήσει στην ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, όμως αυτός για την ώρα έχει αλλού το μυαλό του. Παίρνει μέρος με την ομάδα του, τους "Ταύρους", σε ένα μεγάλο τουρνουά 3Χ3, που διοργανώνεται στην πατρίδα του και ελλείψει άλλου μπασκετικού γεγονότος, συγκεντρώνει αρκετά μεγάλη δημοσιότητα.

Οι "Ταύροι" έχουν προκριθεί στα προημιτελικά και την Παρασκευή και Σάββατο θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά, με τον Ματσιούλις να είναι όχι απλώς ο ηγέτης τους, αλλά και ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 7,2 πόντους κατά μέσο όρο. 

"Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε περισσότερα. Τα φαβορί παραμένουν τα ίδια, αλλά σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει το τουρνουά, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοια για τα πάντα", λέει ο Γιόνας, ο οποίος μετέχει για πρώτη φορά σε τουρνουά 3Χ3. Και απ' ό,τι λένε στη Λιθουανία του αρέσει και σκέφτεται σοβαρά να δηλώσει συμμετοχή για την Εθνική ομάδα 3Χ3, προκειμένου να παίξει μαζί της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προς το παρόν σκοπεύει να κερδίσει την πρώτη θέση στο τουρνουά, που εκτός από τη δόξα, προσφέρει και έπαθλο 15.οοο Ευρώ στη νικήτρια ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ