22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρωταγωνιστές Μιλάνο και Χαπ στην Ιταλία (vids)

H Αρμάνι Μιλάνο δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Τριέστε εκτός έδρας, όπως δεν είχε και ο Ίθαν Χαπ απέναντι στην Βίρτους Ρόμα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Οι Μιλανέζοι επικράτησαν 85-67 με τον Λουίς Σκόλα να παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης σημειώνοντας 20 πόντους. Ο Κίφερ Σάικς πρόσθεσε 12, Ρολ και Ροντρίγκεθ ακολούθησαν με 11 έκαστος και ο Μίτσοφ σταμάτησε στους 10.

Η Κρεμόνα έγραψε.. κατοστάρα απέναντι στη Ρόμα εντός έδρας σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι άμυνες πέρασαν σε δεύτερο (και σε τρίτο) πλάνο. Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά ο Ίθαν Χαπ, ο οποίος κατέγραψε ένα ακόμη double double  με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμη δύο ασίστ και τέσσερα κλεψίματα.

H Mπρέσια, αντίπαλος του Προμηθέα Πάτρας στο Top16 του EuroCup ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπρίντιζι με 86-82.Ο Αμπάς με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπρέσια. Κέιν και Σακέτι σημείωσαν από 14 πόντους για τους γηπεδούχους. Στόουν και Μπανκς με 22 και 19 αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μπρίντιζι, η οποία βρίσκεται στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ