11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρωτέας Γρεβενών : Κωνσταντίνου, Ασλανίδης, Σβώλης οι τρεις τελευταίες κινήσεις (pics)

Τρεις ακόμη κινήσεις πραγματοποίησε ο Πρωτέας Γρεβενών, κλείνοντας το ρόστερ του λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Έτσι. στην ομάδα των Γρεβενών θα αγωνίζεται στο επερχόμενο πρωτάθλημα ο 18χρονος Κύπριο φόργουορντ, Μάριος Κωνσταντίνου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον ΚΑΟ Χαλκιδικής, ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο 22χρονος φόργουορντ, Ανδρέας Ασλανίδης.

Επίσης, ανανεώσε τη συνεργασία του ο 21χρονος γκαρντ, Γιώργος Σβώλης.

Αναλυτικά :

-ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Τελευταία προσθήκη για τον Πρωτέα Γρεβενών, καθώς απέκτησε τον 18χρονο Μάριο Κωνσταντίνου.
Η Διοίκηση της ομάδας τωνΓρεβενών συμφώνησε με τον 18χρονο small forward να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με την φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών.
Ο Μάριος Κωνσταντίνου έχει ύψος 1.94, κατάγεται από την Κύπρο και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου έδειξε αμέσως το ταλέντο του.
Είναι διεθνής με τις ομάδες U16 & U18 της Κύπρου, ενώ στη Ελλάδα αγωνίστηκε κατά σειρά στον ΠΑΟΚ(Παιδικό),Χ.Α.Ν.Θ.(Εφηβικό-Ανδρικό) και την προηγούμενη περίοδο στον Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής(Εφηβικό-Ανδρικό).
Μάριε σε καλωσορίζουμε στα Γρεβενά και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την νέα σου ομάδα.

-ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
Επιστροφή του Ανδρέα Ασλανίδη στον Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών .
Ο 22χρονος small forward, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, κατέκτησε τρείς τίτλους Παίδων και Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. με τον Πρωτέα, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία και στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής .
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες της Κοζάνης (Λασσάνης και Εθνικός) όπου και διέμενε λόγω των σπουδών του.
Ανδρέα σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

-ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΒΩΛΗΣ
Η Διοίκηση της ομάδας των Γρεβενών συμφώνησε με τον 21χρονο shooting guard Γιώργο Σβώλη,ώστε και την νέα αγωνιστική σεζόν να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με την φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών.
Γιώργο σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου με την ομάδα σου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ