23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προχωρά με Παπαδόπουλο, εμπιστεύεται το ρόστερ της η Ελευθερούπολη

Η σεζόν ήταν ονειρεμένη για την Ελευθερούπολη, που κατέκτησε ως πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, την άνοδο για τη Β' Εθνική, με τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Μουλάκη, να επιβεβαιώνει σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρωϊνή 93.7», την παραμονή του προπονητή, Κυριάκου Παπαδόπουλου, όπως και του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ, με το οποίο ο σύλλογος θα κληθεί να ανταποκριθεί στην νέα του πρόκληση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

- Οσον αφορά τη θέση του προπονητή, συνεχίζει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος;

«Να πω αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα της Ενωσης που δίκαια ανεβαίνει στην Α2 κατηγορία. Το μπάσκετ της Καβάλας έχει μεγάλη πρόοδο με την Ενωση στην Α2 και τον ΓΣΕ στη Β` Εθνική. Ας ελπίσουμε ότι και ο Αστέρας θα ανέβει στη Γ` Εθνική. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Συνεχίζει και στη νέα χρονιά. Εμείς έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό, όπως το είχαμε πει πριν δυο χρόνια. Ο προγραμματισμός πηγαίνει μια χαρά. Γίνεται αυτό που θέλουμε. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τη συνταγή».

- Έχει πάρει φόρα ο ΓΣΕ, του χρόνου θα «χτυπήσει» άνοδο στην Α2;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε. Δεν έχουμε κάνει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς επακριβώς. Αυτό θα μπορούμε να το πούμε σε κάποιες μέρες».

- Ένας στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας που κατέκτησε την άνοδο ;

«Σίγουρα. Θέλουμε να μείνουν οι περισσότεροι παίκτες. Αυτούς τους παίκτες τους κατεβάσαμε στο τοπικό και στη Γ` Εθνική αλλά σίγουρα είναι για άλλες κατηγορίες πιο μεγάλες. Ηρθαν σε μας με την προοπτική να ανέβει η ομάδα. Αυτός ήταν ο στόχος μας να πάρουμε καλούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν άμεσα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το 80% του ρόστερ της ομάδας που ανέβηκε στη Β` Εθνική».

- Παράλληλα με τα παιδιά της εφηβικής ομάδας;

«Αυτό εννοείται».

- Στα διοικητικά του ΓΣΕ είχατε και μερικές «μεταγραφές», σύμφωνα με το Δ.Σ που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

«Προσπαθούμε να έχουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις μαζί μας. Σε μας δεν παίζουν μεγάλο ρόλο οι θέσεις. Η προσπάθεια είναι συλλογική. Δεν βλέπουμε ποιος είναι πρόεδρος και ποιος αντιπρόεδρος. Αυτή τη στιγμή το συμβούλιο του ΓΣΕ δείχνει μια δυναμική πολύ μεγάλη. Επέστρεψε και ο Βαγγέλης Κελαϊδάκης που έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε πρώτα απ` όλα μια παρέα».

- Τελείωσε η χρονιά με τον κόσμο να είναι πολύ ζεστός φέτος για την ομάδα.

«Δεν το συζητάμε. Φυσικά και τους ευχαριστούμε. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν στην Ελευθερούπολη το πόσο σημαντικό είναι του χρόνου που η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική. Θα μπει στην κληρωτίδα του Κυπέλλου με μεγάλες ομάδες. Αυτό νομίζω ότι σημαίνει πολλά. Επίσης να ευχαριστήσουμε πάλι το Δήμο Παγγαίου. Η βοήθεια του είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε την άνοδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ