24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Προχωράει τον σχεδιασμό του χωρίς τον Καλάθη

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η υπόθεση του Νικ Καλάθη για τον Παναθηναϊκό, με τον 29χρονο γκαρντ να μην απαντάει στην ηγεμονική πρόταση που του έκαναν οι πρωταθλητές Ελλάδας, και αυτοί να αναγκάζονται να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους χωρίς αυτόν.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός εδώ και περισσότερες από 15 ημέρες έχει καταθέσει μια ηγεμονική πρόταση στον Νικ Καλάθη, θέλοντας να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα, ξεπερνώντας ακόμη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ωστόσο, ο Καλάθης δεν απάντησε θέλοντας ουσιαστικά να σκεφτεί το μέλλον του, με τους «πράσινους» να αποφασίζουν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους χωρίς αυτό, περιμένοντας ουσιαστικά ως το βράδυ της Παρασκευής για το «ναι» του διεθνούς γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό του είχε καταθέσει πρόταση εδώ και 15 ημέρες δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις τους προς την πλευρά του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και χωρίς το θέμα να έχει κλείσει ουσιαστικά ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους χωρίς τον φυσικό ηγέτη τους στο παρκέ. Φυσικά αν στο μέλλον ο Καλάθης ρίξει γέφυρες παραμονής τότε θεωρείται δεδομένο πως οι δύο πλευρές θα μιλήσουν από άλλη βάση αν και εφόσον το ρόστερ και το μπάτζετ δεν έχουν κλείσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ