20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προτεραιότητα το θέμα των μετοχών για τον Άρη

Όπως σε όλες τις ΚΑΕ αυτήν την περίοδο, έτσι και για τον Άρη τα ανοιχτά μέτωπα και οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Εκεί όμως όπου δίνεται η απόλυτη προτεραιότητα, είναι το θέμα των μετοχών. Ζητούμενο να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό, ώστε η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της με ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο.

 


Την περασμένη εβδομάδα συντάχθηκε η επιστολή που θα σταλεί στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Με αυτήν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα κληθεί από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ώστε να γίνει διεξοδικά μία συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η ομάδα. Δεδομένου ότι από τις 18 Μαίου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα είναι σε θέση να ανηφορίσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη από τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αυτό όμως είναι ένα τυπικό ζήτημα. Το ουσιαστικό έχει να κάνει με τις μετοχές του.

 


Ο Δημήτρης Γουλιέλμος φέρεται να είναι θετικός στο να παραχωρήσει τις μετοχές του εφόσον υπάρχει μία βιώσιμη λύση. Μένει να αποδειχτεί αυτό και στην πράξη και βέβαια ποια θα είναι απάντηση του Α.Σ. επί του θέματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ