17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Προτεραιότητα της Παρτιζάν η Ευρωλίγκα”

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι Νταρουσάφακα, Ρίτας Βίλνιους και Μπιλμπάο εγκατέλειψαν το Eurocup και συμφώνησαν να ενταχθούν στο Basketball Champions League, φούντωσαν τα σενάρια για μετακόμιση και άλλων ομάδων στη διοργάνωση της FIBA. Η Παρτιζάν ήταν μία από αυτές που ακούστηκαν ως υποψήφιες, ωστόσο ο πρόεδρος της, Οστόϊα Μιγιάϊλοβιτς, είναι ξεκάθαρος όσον αφορά τις επιλογές της ομάδας του:

"Προτεραιότητά μας είναι η Ευρωλίγκα. Από όποια σκοπιά και να το δει κανείς, αξίζουμε να παίξουμε σε αυτήν. Αν δεν τα καταφέρουμε, όλες οι επιλογές μας παραμένουν ανοικτές", δήλωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα Novosti.

O πρόεδρος της Παρτιζάν ενημέρωσε πως η ομάδα του ετοιμάζεται με πλήρη σύνθεση για την επανέναρξη της σεζόν ("εμείς ευθύς εξ αρχής είπαμε πως θέλουμε η σεζόν να τελειώσει μέσα στο γήπεδο"), ενώ τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει τον φετινό κορμό της ομάδας και του χρόνου:

"Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα έδειξε πως διαθέτει χαρακτήρα, καθώς ο σύλλογος πρόσφερε σε παίκτες και προπονητές εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Το διάστημα που ακολουθεί είναι γεμάτο προκλήσεις εξαιτίας όσων συνέβησαν. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και συνετοί ώστε να επιβιώσουμε από όλο αυτό και να επιβεβαιώσουμε τα αποτελέσματα, που είναι αυτά που θέλουν όλοι οι φίλοι της Παρτιζάν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ