25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα οι ανανεώσεις των Ντιλέινι και Κούριτς»

Μπορεί να μην υπάρχει κάποιο νεότερο για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στη Euroleague και το ισπανικό πρωτάθλημα αλλά η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει το... ξεσκαρτάρισμά της και σύμφωνα με καταλανικά δημοσιεύματα προτεραιότητα της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» είναι οι παραμονές των Μάκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Κούριτς.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα αποφάσισε κάνει μεγάλο οικονομικό... άνοιγμα ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της Ισπανίας και της Ευρώπης αλλά η έξαρση του κορονονϊού τους χάλασε τα σχέδια και πλέον προσπαθούν να διευθετήσουν από τώρα αρκετά θέματα ώστε να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιβηρική χερσόνησο η Μπαρτσελόνα θέλει να βάλει... φρένο στις «σειρήνες» των μνηστήρων για τον Μάλκολμ Ντιλέινι, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να επιθυμεί να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν ανατρέποντας το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί μετά την φυγή του για την πατρίδα του χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τον σύλλογο.

Όμως η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ δεν είναι η μοναδική που απασχολεί την Μπαρτσελόνα, καθώς προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή με τον Κάιλ Κούριτς ώστε να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν στην Καταλονία επιβραβεύοντας τον για τις καλές του φετινές εμφανίσεις.

Στη συνέχεια του ίδιου δημοσιεύματος αναφέρεται ότι η Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει να κρατήσει μεγάλο μέρος του φετινού ρόστερ για την επόμενη σεζόν, καθώς ο συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορονοϊού δεν τους επιτρέπει να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ