18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προτεραιότητα η ανανέωση Νικητόπουλου

Ο Τάσος Νικητόπουλος παρουσίασε απόλυτα επιτυχημένο έργο στον ΚΑΟ Κορίνθου και η διοίκηση επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, κάτι που δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει.

Η παρθενική χρονιά του ΚΑΟ Κορίνθου στη Β' Εθνική έμελλε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, με το σύλλογο να καταφέρνει να εξασφαλίσει την παραμονή του, έχοντας ρεκόρ 12-18 στον Νότιο όμιλο. Η δουλειά του Τάσου Νικητόπουλου και των παικτών του επιβραβεύθηκε, έστω κι αν ολόκληρη τη σεζόν αντιμετώπισαν σημαντικές αγωνιστικές δυσκολίες, με τον Έλληνα τεχνικό σαφώς να επωμίζεται μεγάλο μερίδιο του επιτεύγματος.

Με τη σκέψη αυτήν, η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του και οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού. Η συνάντηση που θα κρίνει, το αν τελικά θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Κορίνθου, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ώστε να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα και ο ΚΑΟΚ να προχωρήσει στο σχεδιασμό του για την επόμενη πρόκληση στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, ελπίζοντας στο να πραγματοποιήσει ένα «βήμα» παραπάνω.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ