17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προτάσεις για Φελντέιν, Λεσόρ

Η ήττα από την Μπούντουτσνοστ και η απώλεια του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα, αλλά και του δικαιώματος συμμετοχής στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου στον Ερυθρό Αστέρα. Ήδη οι Ντίλαν Ένις και Μίλκο Μπιέλιτσα ανήκουν στην ισπανική Σαραγόσα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, καθώς πλέον δεν φαίνεται να υπάρχουν και πολλά που να τους κρατούν στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που δημοσιεύονται σε ισπανικά μέσα, το Μπιλμπάο χτύπησε την πόρτα του Τζέιμς Φελντέιν, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Παρόλο που, όπως υποστηρίζει ο ατζέντης του, έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, ο Δομινικανός επιλέγει αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα.

Ένας άλλος παίκτης που συγκεντρώνει ενδιαφέρον είναι ο Ματίας Λεσόρ. Λέγεται ότι τον θέλει η Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον τραυματία Σεραφέν και δίνει αγώνα για να τον πάρει, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Δεσμεύεται με τον Αστέρα με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, το οποίο δύσκολα σπάει, τουλάχιστον όχι χωρίς σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα,.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ