16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προτάσεις για δυο ανόδους από την Α2 Γυναικών και τρεις ομίλους

Προτάσεις δεν υπάρχουν μόνο στις ανδρικές κατηγορίες, καθώς η ΕΟΚ έχει ζητήσει και από τις ομάδες των γυναικείων πρωταθλημάτων να πράξουν το ίδιο.

Έτσι, και όπως απορρέει από το ρεπορτάζ, αρκετές ομάδες στην Α2 Γυναικών θεωρούν πως το πρέπον είναι να βρεθούν στην Α1 οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο, με την μεγάλη κατηγορία να προσθέτει δυο ομάδες, και να έχει 14 τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με αυτή τη λογική, ΕΦΑΟΖ από το Νότιο όμιλο και Παναθλητικός Συκεών θα κληθούν να δεχθούν μια θέση στην πρώτη κατηγορία, ενώ όπως σε όλα τα πρωταθλήματα δεν υπάρχει πρόταση για υποβιβασμούς.

Ωστόσο το μεγάλο μπέρδεμα έρχεται με τις ανόδους προς την Α2, καθώς υπάρχουν και τα πλέι οφς σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ αλλά και τα Πανεπαρχιακά πρωταθλήματα που διεξαγόταν στα τέλη Ιούνη κάθε χρόνο. Εδώ οι προτάσεις είναι αρκετές, με την κυρίαρχη να μιλάει για αρκετές ανόδους, και τρεις ομίλους, για μια σεζόν, στην Α2.

Έτσι, υπάρχει η σκέψη να ανέλθουν οι 4 πρώτοι της ΕΣΚΑ (ΑΕΚ Περιστερίου, Αμύντας, Άρης Χολαργού,ΜΕΛΑΣ) και οι αντίστοιχοι της ΕΣΚΑΝΑ (Τερψιθέα Γλυφάδας, Ατρόμητος Πειραιά, Πορφύρας, Προφήτης Ηλίας), ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για έξι ομάδες από τα Πανεπαρχιακά, λαμβάνοντας υπόψη τις πρωταθλήτριες σε κάθε ένωση, κάτι το οποίο ωστόσο βρίσκεται υπό συζήτηση, το πως θα μπορέσει να γίνει πράξη.

Αυτά τα δεδομένα συζητάνε αρκετές ομάδες, με την ΕΟΚ να παίρνει σίγουρα την τελική απόφαση, και τίποτα να μην είναι δεδομένο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ