19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προσθήκη με τον Κρις Τζόουνς για τη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρόσθεσε ένα ακόμη όνομα στο ρόστερ της. Ο λόγος για τον Κρις Τζόουνς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Τζόουνς αγωνίστηκε πέρυσι στην Τουρκία. Με τη φανέλα της Μπούρσασπορ είχε μέσο όρο 15.3 πόντους, 6.8 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ. Ο Αμερικάνος γκαρντ βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ.

 

O Σφαιρόπουλος μιλώντας για τον Τζόουνς τόνισε: "Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να πασάρει. Είναι ένας πόιντ γκαρντ με όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι μας. Είναι σε ηλικία και έχει πλέον την εμπειρία να κάνει αυτό το βήμα και να φτάσει στην Ευρωλίγκα και σε μια ομάδα όπως η Μακάμπι. Είμαι χαρούμενος γι' αυτή τη συμφωνία και δεν έχω αμφιβολία πως θα ταιριάξει".

Ο ίδιος ο Τζόουνς δήλωσε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του δίνει η Μακάμπι τόνισε: "Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Νιώθω έτοιμος και θα το εκμεταλλευτώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν οργανισμό όπως η Μακάμπι, που είμαι κομμάτι αυτής της παράδοσης και στόχος είναι να κατακτήσουμε τίτλους. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους, να δω βίντεο, να ακούσω ιστορίες. Δεν έχω έχω παίξει ποτέ για φιλάθλους τόσο παθιασμένους όπως αυτοί της Μακάμπι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ