24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσθήκη για την Ιμπεροστάρ Τενερίφη (vid)

Ένα νέο πρόσωπο προστέθηκε στο ρόστερ της Ιμπεροστάρ Τενερίφης, oμάδας που βρίσκεται στον όμιλο του Περιστερίου στο BCL. Πρόκειται για τον ύψους 1.96 Γάλλο Λαχαού Κονάτε.

Ο 28χρονος αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στη Ναντέρ 92 και πέρυσι αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας. Βρίσκεται στην Τενερίφη από χθες, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται από αύριο να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Τσους Βιδορέτα.

 

Πέρυσι είχε 12.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 39.2% στα σουτ τριών πόντων. Στο BCL είχε μέσο όρο 12.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.

Ο διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Ανιάνο Καμπρέρα, τόνισε για τη μεταγραφή: "Προσθέσαμε έναν παίκτη αθλητικό που θα μας βοηθήσει πολύ αμυντικά και στα ριμπάουντ, αλλά και στις σωστές συνεργασίες στην επίθεση. Θα μας δώσει ενέργεια. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Γαλλίας, αλλά γνωρίζει το BCL. Επίσης, μας ελευθερώνει μια θέση Αμερικάνου, το οποίο σημαίνει πως μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ίσως μια ακόμη μεταγραφή στο μέλλον".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ