16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προσθέτει «ταλέντο» με Κιουρτσίδη ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ακόμα έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη έβαλε στο δυναμικό του ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κιουρτσίδη ο οποίος θα πλαισιώσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνει και την μετακόμιση στον Ολυμπιακό όπου και αγωνίσθηκε στα τμήματα παίδων και εφήβων. Στην συνέχεια τέσταρε τις δυνάμεις του στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα σε Καλαμπάκα (Γ’ Εθνική) και Κ.Σ. Γέφυρας (Β’ Εθνική).

Η ανακοίνωση:

«Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 20χρονο καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Κιουρτσίδη.

Ο Αλέξανδρος Κιουρτσίδης που έχει ύψος 2.07  και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ 2012-2015 (Μίνι-Προπαιδικό ) όπου και συνεργάσθηκε και με τον Coach Θοδωρή Πολυμένη ,κατόπιν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό όπου και αγωνίσθηκε στα τμήματα παίδων και εφήβων.

Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ και 2η πανελληνία θέση στην Κατερίνη το 2017  με τους εφήβους και 1η πανελλήνια θέση το 2018 .Κατόπιν αγωνίσθηκε την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην Καλαμπάκα (Γ’ Εθνική ) και την περσινή αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στην Κ.Σ. Γέφυρας (Β’ Εθνική) .

Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Κιουρτσίδη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ