22 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσεχώς Ερμής… Λάρισας

Σε μία σημαντική κίνηση προχωρά ο Ερμής Αγιάς, έστω και αναγκαστικά, αφού αναμένεται να μετακομίσει στη Λάρισα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν στην Α2, παίζοντας στο Κλειστό της Νεάπολης.

Σπουδαίες αποφάσεις ελήφθησαν στη Γενική Συνέλευση του Ερμή Αγιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (24/5). Η σημαντικότερη εξ αυτών, αφορά το γηπεδικό ζήτημα, με τους Θεσσαλούς να μετακομίζουν στη Λάρισα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, λόγω των εργασιών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Κλειστό της Αγιάς, όπως έχει προβλεφθεί από την Περιφέρεια, με το γήπεδο να περιλαμβάνεται σε συνολικά έργα ύψους 434.000 ευρώ.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, όπως αναφέρει και το thessaliatv.gr, για τον οποίο ο πρόεδρος Θοδωρής Ριζούλης, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προκρίνουν αυτή τη λύση, η οποία βέβαια δείχνει να είναι... αρκετά βολική στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και αυτό, διότι παράλληλα ο ΓΣΛ Φάρος επιχειρεί να μετακομίσει στη Λήμνο, κάτι που σημαίνει που δε θα παραμείνει μεγαλύτερη μπασκετική δύναμη στην περιοχή, με την ΑΕΛ υποβιβασμένη στη Β' Εθνική. 

Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως ο κύριος Ριζούλης πραγματοποιεί το δικό του κάλεσμα σε οποιαδήποτε άλλη δύναμη της περιοχής, για τη στήριξη της νέας προσπάθειας στην Α2, με την πρώτη απόπειρα στην ιστορία του συλλόγου να είναι επιτυχημένη. Το Κλειστό της Νεάπολης, θα είναι κι εκείνο που θα φιλοξενήσει την ομάδα, όσο πραγματοποιούνται οι εργασίες στο Κλειστό της Αγιάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ