21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Προσέχουν… για να έχουν τον «Boogie» οι Ουόριορς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είναι τραυματίας και οι Ουόριορς δε σκέφτονται τίποτα άλλο την προφύλαξή του, με τον Άντριου Μπόγκουτ να παίρνει λογικά την ευκαιρία του απέναντι στους Σπερς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σκέφτονται στη λογική του να είναι έτοιμοι στα playoffs του ΝΒΑ, που πλησιάζουν, και ασφαλώς... πολύ καλά κάνουν. Ο τραυματισμός του ΝτεΜάρκους Κάζινς στον αστράγαλο δεν εμπνέει ανησυχία στην ομάδα, αλλά ο Στιβ Κερ έχει αποφασίσει να τον προφυλάξει στους προσεχείς αγώνες.

Μετά τη μαγνητική τομογραφία, όπου υποβλήθηκε, ο Αμερικανός σέντερ επιλέχθηκε να μην παίξει ούτε στο ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3, 2:00), με αποτέλεσμα οι «Πολεμιστές» να κάνουν τα σχέδια τους ξανά δίχως αυτόν. Ο ίδιος ο τεχνικός τους, φυσικά, βεβαίωσε πως πρόκειται για προφύλαξη του παίκτη, καθώς προέρχεται από ένα μεγάλο τραυματισμό και κανείς δε θα ήθελε οποιαδήποτε επιβάρυνση της κατάστασής του, τώρα που έχει βρει ρυθμό, δείχνοντας ότι στα playoffs θα προσθέσει, όντως, μια άλλη διάσταση με παιχνίδι στη ρακέτα. 

Στη θέση του μπορεί να ξεκινήσει ο Άντριου Μπόγκουτ, που αρχίζει να ανεβάζει στροφές και θα παίξει για πρώτη φορά, μετά την επιστροφή στο Γκόλντεν Στέιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ