16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προσέξτε τι κάνετε και τι λέτε! Η Ευρωλίγκα σας βλέπει!

Αλλαγές για την Ευρωλίγκα και τους διαιτητές και κατ' επέκταση για τους παίκτες, τους προπονητές, αλλά και τους παράγοντες. Το βίντεο μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, ενώ θα ιδιαίτερα προσεκτικοί για τα σχόλιά τους περί διαιτησίας θα πρέπει να είναι πλέον όλοι!

Το πρώτο κομμάτι έχει να κάει με το instant replay και λογικά θα φέρει μεγαλύτερη... δικαιοσύνη. Οι διαιτητές θα μπορούν να το χρησιμοποιούν όταν υπάρχει συμπλοκή παικτών, προκειμένου οι ποινές να επιβάλλονται δικαιότερα, καθώς θα μπορούν να δουν ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές και ποιοι μπορεί να βρέθηκαν στην συμπλοκή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι ρέφερις θα μπορούν να ανατρέχουν στο βίντεο και προκειμένου να δουν ποιος παίκτης ακούμπησε τελευταίος την μπάλα πριν αυτή βγει εκτός ή αν παίκτης πατούσε γραμμή. Αυτό όμως μόνο στα δύο τελευταία λεπτά ενός αγώνα.

Από εκεί και πέρα είτε εκτιμήσουν σωστά οι διαιτητές, είτε δεν κρίνουν σωστά, όχι μόνο στα δύο τελευταία λεπτά, αλλά και στα 38' που προηγήθηκαν, καλό θα ήταν κρατήσουν την άποψή τους για τον εαυτό τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες. Όπως ενημέρωσε η Ευρωλίγκα οι ποινές θα είναι πολύ πιο αυστηρές για όσους σχολιάζουν την απόδοση των διαιτητών.

Άντε και καλή χρονιά να έχουμε! (41 και σήμερα για το τζάμπολ!)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ