23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Προς την έξοδο ο Τσαμπής

Την πόρτα της εξόδου φαίνεται να βλέπει στην Αγία Παρασκευή ο Στράτος Τσαμπής, με τις δύο ομάδες να διακόπτουν τη συνεργασία τους.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει αρκετές αλλαγές στην Αγία Παρασκευή, στην προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα και, τουλάχιστον, να γλιτώσει τη σεζόν η ομάδα, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό, σε μια χρονιά που είχε ξεκινήσει με μεγάλες επιδιώξεις, έχοντας στον πάγκο τον Παναγιώτη Κακαλιά. Η έλευση του Νίκου Χατζηπανηγύρη έφερε μια βελτιωμένη εμφάνιση, απέναντι στον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής ΟΦΗ, αλλά το νικητήριο καλάθι του Κώστα Αγαπιάδη «βύθισε» ξανά στην εσωστρέφεια την ΚΑΠ.

Στο Κοντόπευκο ο προβληματισμός είναι αρκετά έντονος, με δύο αλλαγές προπονητή να έχουν ήδη γίνει και μια αποχώρηση παίκτη να επίκειται. Πρόκειται για τον Στράτο Τσαμπή, με τον οποίο φαίνεται πως ο σύλλογος θα διακόψει τη συνεργασία του, θέλοντας να προκαλέσει άλλο ένα «ηλεκτροσόκ», αν και πρόκειται να χάσει έναν ικανότατο σκόρερ, που ξέρει τι σημαίνει να ηγείσαι ενός συνόλου. Το γεγονός της πρόσληψης του κόουτς Χατζηπανηγύρη, βέβαια, έχει σχέση με την απόφαση αυτήν, αφού οι δυο τους... χωριό δεν μπορούν να κάνουν, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Τσαμπή.

Ο Έλληνας σκόρερ είχε βρεθεί στο Κοντόπευκο, μετά από μια εξαιρετική χρονιά με το Αιγάλεω, με το οποίο είχε κερδίσει την άνοδο από την Α' ΕΣΚΑ στη Γ' Εθνική, ενώ στην αρχή του καλοκαιριού είχε αρχικά ανανεώσει τη συνεργασία του με το Σίτι. Η συνέχεια, όμως, τον βρήκε στην ΚΑΠ και στους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ