31.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Προς την έξοδο ο Ντόρσεϊ

Εκτός του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, που όπως όλα δείχνουν κι αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής φεύγει ξανά από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Τενερίφη, από τον Χολαργό πρόκειται να αναχωρήσει σύντομα ένας ακόμα παίκτης από αυτούς που βρέθηκαν στο αρχικό ρόστερ του.

Ο λόγος για τον Ντάριν Ντόρσεϊ, που δεν έχει ικανοποιήσει με την ως τώρα παρουσία του τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία αντικατάστασής του. Ο Ντόρσεϊ ήρθε στον Χολαργό με καλές συστάσεις και ο προπονητής τον πίστευε πολύ, όμως τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στην προετοιμασία, έχασε σημαντικό μέρος της, καθώς και κάποια από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και όταν επανήλθε, δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που περίμεναν όλοι από αυτόν (έχει 5,5 πόντους και 2,1 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής).

Ο Λυκογιάννης έκρινε ότι πρέπει να βάλει στην ομάδα κάποιον πιο έτοιμο να προσφέρει παίκτη και αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταλήξει σε δύο περιπτώσεις Αμερικανών γκαρντ, που έχουν ξαναπαίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν, και όπως δείχνουν τα πράγματα, ένας εκ των δύο θα πάρει τη θέση του Ντόρσεϊ τις αμέσως προσεχείς μέρες. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ