17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προς την έξοδο ο Έισι, «γλυκοκοιτάζει» Γκιλ η Μακάμπι

Όλο και φαίνεται να πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, o Κουίνσι Έισι, αφού όπως αναφέρει ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος, Σάντι Κόεν, δύσκολα θα γίνει πρόταση ανανέωσης στο συμβόλαιο του 29χρονου φόργουορντ/σέντερ. 

Την παρελθούσα σεζόν ο Έισι είχε 10.9 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Winner League και 4.8 πόντους, με 3.5 ριμπάουντ ανά 19 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Στον αντίποδα, ο Άντονι Γκιλ, μετά από μία γεμάτη τριετία στη Χίμκι,  παραμένει (παραδόξως) ελεύθερος και ωραίος και φαίνεται πως η περίπτωσή σου μοιάζει ενδιαφέρουσα για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ωστόσο, η «Walla» αναφέρει πως μέχρι στιγμής, υπάρχει μια σεβαστή διαφορά ανάμεσα στο ποσό που διατίθεται να δώσει η ομάδα του «λαού» και αυτό που αποζητά ο παίκτης.

Το καλοκαίρι, όμως, πλησιάζει προς το τέλος του και οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους, άρα, δεν αποκλείεται τελικά ο Γκιλ να ρίξει κάπως τις απαιτήσεις του και να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών. 

Tη σεζόν που μας πέρασε, ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ, σημείωνε 8.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 25 αναμετρήσεις της Euroleague



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ