21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προς παραίτηση ο Κωστόπουλος, «αλαλούμ» με την έδρα του ημιτελικού

Σε τροχιά εξελίξεων βρίσκεται ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, καθώς ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Ιωσήφ Κωστόπουλος, εκδήλωσε την πρόθεση του να παραιτηθεί, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ομάδα, και έχοντας συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι λόγοι είναι προσωπικοί και έχουν να κάνουν με ασυμφωνία σε προσωπικά θέματα, και μένει να φανεί αν η απόφαση θα είναι οριστική, καθώς οι δεσμοί του με την ομάδα και τον ιδιοκτήτη της είναι στενοί.

Επίσης μπέρδεμα έχει προκύψει με την έδρα του Κυπέλλου Ελλάδας, και ενώ αρχικά υπήρχε συμφωνία με την ΑΕΚ ώστε ο ημιτελικός να λάβει τόπο στο ΟΑΚΑ, με ανακοίνωση του ο Διαγόρας αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει συμφωνία και ότι θα λάβει τόπο στο «Στ.Βενέτης». Όπως και να είναι, σήμερα (30/1) θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, καθώς εκπνέει η διορία για την σχετική αλλαγή.

Αναλυτικά : «Ο ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ του Διαγόρα και της ΑΕΚ (12 Φεβρουαρίου, 20:00), θα διεξαχθεί στο «Σταύρος Βενέτης» και όχι στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση του Διαγόρα θα ανακοινώσει οποιαδήποτε αλλαγή υπάρξει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ