21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Προς Μαρούσι ο Λυκογιάννης που κοιτάζει και Παπαντωνάκο

Δυναμικά κινείται το Μαρούσι έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του στην Α2 Ανδρών.

Έτσι, μετά την περίπτωση του Δημήτρη Μπένου, με τον οποίο βρίσκεται αρκετά κοντά, στο στόχαστρο έχει μπει ο 36χρονος φόργουορντ, Χριστόφορος Λυκογιάννης (1,98), ο οποίος την περσινή σεζόν κέρδισε την άνοδο του με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων από την Β' Εθνική, έχοντας 6,5 πόντους σε 26 αγώνες. Έχε επίσης αγωνιστεί σε Περιστέρι, Ιωνικό Νικαίας, Φάρο Κερατσινίου, Ένωση Ιλίου, Λαύριο, Νήαρ Ήστ, Αρδητό, Ραφήνα, Ιάλυσος, Άμιλλα Περιστερίου και Άρτεμης Ιλίου, και δείχνει να επιστρέφει στην Α2 μετά την σεζόν 2010-2011 όταν και αγωνίστηκε στο Λαύριο.

Κωνσταντίνος Παπαντωνάκος

Με το Μαρούσι προπονείται το τελευταίο διάστημα και ο Κώστας Παπαντωνάκος, ο οποίος έχει κερδίσει δυο συνεχόμενες ανόδους με Χολαργο (Α2) και Περιστέρι (Β' Εθνική). Την περσινή σεζόν ο 27χρονος ποιοτικός φόργουορντ σε 31 παιχνίδια είχε 3,4 πόντους και 1,7 ριμπάουντ, όντας καθοριστικός με 8 πόντους σε 14 λεπτά, στον τελικό ανόδου της ομάδας του με τον Απόλλωνα Πατρών, στα πλέι οφς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν 2016-2017 Λυκογιάννης και Παπαντωνάκος ήταν συμπαίκτες στο Περιστέρι, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ