23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προς Μακάμπι ο Ο’ Μπράιαντ

Ενίσχυση... από το ΝΒΑ έρχεται για τη Μακάμπι, η οποία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόνι Ο' Μπράιαντ, ώστε να προσθέσει ένα σημαντικό «όπλο» στην φροντ λάιν της.

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ πρέπει να θεωρείται ο Τζόνι Ο' Μπράιαντ, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι προχωρημένες και να χρειάζονται ελάχιστες λεπτομέρειες για την επίτευξη συμφωνίας. Η «ομάδα του λαού» φέρνει στις τάξεις της τον 25χρονο φόργουορντ, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, περνώντας ολόκληρη την έως τώρα καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο ίδιος υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο για μια διετία στους Μιλγουόκι Μπακς, από τους οποίους είχε επιλεγεί στο νούμερο 36 του draft του 2014. Έκτοτε, αγωνίστηκε Νάγκετς και Χόρνετς, έχοντας κατά μέσο όρο με τους τελευταίους φέτος 4.6 πόντους και 2.8 ριμπάουντ ανά αγώνα, περνώντας επίσης παλιότερα από την G-League και τους Νόρθερν Αριζόνα Σανς. Η προοπτική της Ευρώπης, όμως, φαίνεται να του έδωσε κίνητρο, με τη Μακάμπι να ψάχνει το δρόμο των διακρίσεων στην Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ