19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Προς επιστροφή ο Μάντζαρης

Τα κουκιά ήταν έτσι κι αλλιώς μετρημένα. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου και με δεδομένο ότι ο Κώστας Σλούκας είναι ακόμα αμφίβολο αν θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι στην Κίνα, η Εθνική ομάδα έχει ανάγκη από έναν ακόμα γκαρντ που θα πλαισιώσει τους Καλάθη, Κόνιαρη και Λαρεντζάκη στην τετράδα των γκαρντ, και οι επιλογές δεν είναι πολλές. Στην πραγματικότητα είναι η εξής μία: ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος πήρε μέρος στος αρχικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά "κόπηκε" πριν από λίγες μέρες.

Πλέον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τον χρειάζεται και όπως όλα δείχνουν, θα δρομολογήσει την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε ήδη μαζί του και το ευχάριστο είναι πως δεν έχει φύγει ακόμα για τη Ρωσία προκειμένου να ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα, την Ούνιξ Καζάν, κάτι που επρόκειτο να κάνει την Τρίτη.

Ο Μάντζαρης δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην Εθνική, αρκεί να βρεθεί άκρη με την Ούνιξ, στην οποία ωστόσο προπονητής είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, που λογικά μπορεί να δείξει κατανόηση. Σε κάθε περίπτωση το θέμα ακόμα δεν έχει διευθετηθεί και πρέπει να τονιστεί ότι οι επιλογές του Σκουρτόπουλου, σε περίπτωση που δεν επιστρέψει ο Μάντζαρης, είναι οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Νίκος Γκίκας, καθώς δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος γκαρντ στη λίστα των 24 παικτών, που έχουν δηλωθεί στη FIBA.

Αν βρεθεί άκρη, ο Μάντζαρης θα είναι ο 12ος παίκτης της αποστολής της Εθνικής, που θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Κίνα, καθώς αναμένεται να "κοπεί" ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ ο Σλούκας θα ταξιδέψει μόνος του στη Ναντζίνγκ την άλλη εβδομάδα, εφόσον δοθεί το ιατρικό ΟΚ για την εξέλιξη της αποθεραπείας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ