16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προς διαζύγιο Παναθηναϊκός-Χαραλαμπόπουλος

Παναθηναϊκός και Χαραλαμπόπουλος δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί. Μια πορεία που άρχισε το 2012, όταν ο Έλληνας φόργουορντ ήταν μόλις 15 χρονών, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Ή τουλάχιστον ετοιμάζεται να κάνει το... διάλειμμά της.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έφτασε στους "πράσινους" όταν έφτασε στην ομάδα και ο Αργύρης Πεδουλάκης, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι του ελληνικού, αλλά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Χαρακτηρισμό που δικαίωσε με τα παιδικόεφηβικά της ομάδας και πολύ περισσότερο με τις "μικρές" εθνικές ομάδες, οδηγώντας τις σε διακρίσεις και τελικά σε τίτλους, όντας ο ίδιος MVP ξανά και ξανά και μέλος των καλύτερων πεντάδων. Η Ευρώπη τον γνωρίζει ήδη πολύ καλά. Μόνο που στον Παναθηναϊκό όλα αυτά δεν μεταφράστηκαν όπως θα έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρόβλημα με τους κοιλιακούς οδήγησε τελικά τον Χαραλαμπόπουλο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, όταν είχε πια δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, για να αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για μία σεζόν. Ουσιαστικά έμεινε εκτός τέσσερις μήνες, πήρε κάποιες ευκαιρίες, έκανε αρκετά καλά παιχνίδια, αλλά χρειάζεται κάτι περισσότερο για να ξαναβρεί τον εαυτό του. Αυτό το "κάτι περισσότερο" δύσκολα θα το βρει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει κάνει τον προγραμματισμό του, έχει κάνει τις κινήσεις του στη μεταγραφική σκακιέρα και είναι έτοιμος να αρχίσει την σεζόν.

Το καλύτερο για τον διεθνή φόργουορντ είναι να πάει σε μια ομάδα που θα βρει χώρο και χρόνο στο παρκέ. Για να ξαναβρεί μαζί και τον εαυτό του, αυτό που θαυμάσαμε όχι μόνο εμείς στην Ελλάδα, αλλά όσοι αγαπούν το μπάσκετ εντός και εκτός συνόρων. Το Λαύριο... καραδοκεί και περιμένει υπομονετικά τις εξελίξεις της σχέσης με τον Παναθηναϊκό. Θέλει πολύ τον παίκτη, του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον αλλά και το πλάνο και φαντάζει σαν το φαβορί για να τον αποκτήσει. Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται στο να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη (το αν θα υπάρχει κάποια συμφωνία για την ελληνική αγορά δεν είναι κάτι το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας), αφού πέραν όλων των άλλων υπάρχει και το οικονομικό. Βάσει συμβολαίου ο Χαραλαμπόπουλος έχει λαμβάνειν 350.000 ευρώ φέτος. Ποσό το οποίο δεν είναι και λογικό να δοθεί σε κάποιον που ουσιαστικά είναι εκτός του φετινού σχεδιασμού.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ