19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προς Γιούτα ο Γιούντο

Με συμβόλαιο στους Γιούτα Τζαζ φαίνεται να εξαργυρώνει την πολύ καλή σεζόν που έκανε, πέρυσι, με τη Φενέρμπαχτσε ο Έκπε Γιούντο.

Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να γίνει ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, που αφήνει το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης για χάρη του ΝΒΑ. Ο Έκπε Γιούντο φέρεται να έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τους «μορμόνους», για να ενταχθεί στο ρόστερ τους την καινούρια σεζόν, όπως έγραψε και το The Vertical. Ο παίκτης είχε στο συμβόλαιό του με τους Τούρκους οψιόν για αποχώρηση για το ΝΒΑ και μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους Τζαζ -για δύο χρόνια- προτίθεται να την ενεργοποιήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 6,5 εκατ. δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα πρέπει πλέον να αντικαταστήσει και δεύτερο βασικό παίκτη του, εφόσον θέλει η Φενέρμπαχτσε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Θυμίζουμε πως πέρυσι η «Φενέρ» κατέκτησε τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και την Ευρωλίγκα, με τον Έκπε Γιούντο να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης. Ο Αμερικανός έχει παίξει, στο παρελθόν, στο ΝΒΑ σε συνολικά 270 ματς με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μιλγουόκι Μπακς και Λος Άντζελες Κλίπερς, από το 2010 έως το 2015.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/885420196873109504



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ