23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προς Βοστόνη ο Άντονι

Όσο περνά ο καιρός τόσο πιθανότερη φαίνεται η αποχώρηση του Καρμέλο Άντονι από τους Νικς. Ο Φιλ Τζάκσον είναι δεδομένο ότι δεν τον θέλει, διότι δεν ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού που θέλει να αποκτήσει η ομάδα της Νέας Υόρκης, ενώ και ο ίδιος έχει απογοητευτεί από τις συνεχόμενες ήττες και θέλει ένα πιο υγιές αθλητικό περιβάλλον.

Βέβαια, έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Νικς και δεν είναι εύκολο να φύγει. Πρέπει να γίνει ανταλλαγή, άρα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να τον θέλει. Στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα είχε γίνει μια κουβέντα με τους Σέλτικς, αλλά ο τζένεραλ μανάτζέρ τους, Ντάνι Έιντζ, αποφάσισε τελικά να μην προχωρήσει στην απόκτηση του "Μέλο".

Παρ' όλα αυτά η New York Post γράφει ότι το καλοκαίρι μπορεί ο Έιντζ να αλλάξει άποψη και ο Άντονι να αλλάξει περιβάλλον και να μετακομίσει στη Βοστόνη. Γιατί; Διότι οι Σέλτικς έχουν αρκετά συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι (Αμίρ Τζόνσον, Τάιλερ Ζέλερ, Γιόνας Γερέμπκο, Τζέραλντ Γκριν), οπότε αφενός θα ανοίξει πολύς χώρος στο salary cap τους και αφετέρου θα χρειαστούν αντικαταστάτη. Από την άλλη στον Φιλ Τζάκσον αρέσει πολύ ο Τζέι Κράουντερ των Σέλτικς, οπότε μπορεί να γίνει ένα ωραίο deal, εφόσον οι Σέλτικς δεν βρουν κάποια άλλη καλύτερη λύση από την αγορά των free agents.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ