18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Προπόνηση» στο ΣΕΦ πριν από το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Ιωνικό Νικαίας, σε φιλικό στο πλαίσιο του προγράμματος «Monday Night Game Against COVID-19», κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν στο φαληρικό στάδιο τη Δευτέρα (01/02, 20.00), με τους «ερυθρολεύκους» να προετοιμάζονται για το ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα, το οποίο θα γίνει την Παρασκευή (05/02, 21.00) και πάλι στην έδρα τους. Κόντρα στους «κυανόλευκους» δεν αγωνιστούν οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Κώστας Παπανικολάου, με τον πρώτο να «τρέχει» να προλάβει να επιστρέψει εν όψει Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για το τρίτο φιλικό του Ολυμπιακού φέτος, κατά του ιού COVID-19, ύστερα από εκείνα που έδωσε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και τη σερβική Μέγκα. Ο Ιωνικός Νικαίας, από την πλευρά του, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στην Basket League, στο Περιστέρι, στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και στη Ρόδo από τον Κολοσσό. Επόμενος αντίπαλος για τους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου είναι εντός έδρας το Μεσολόγγι, για την 14η αγωνιστική (06/02, 17.00).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ