22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προπόνηση με Τζέιμς (pics)

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Ντελρόι Τζέιμς έπιασε δουλειά. Πήγε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (στο βοηθητικό, διότι η κεντρική σάλα ήταν κατειλημμένη από τον Παναθηναϊκό) και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ. Μάλιστα, δεν χρειάστηκε καν να γνωρίσει τους συμπαίκτες του, διότι τους περισσότερους τους ξέρει από πέρυσι.

Τον Ξανθόπουλο, τον Σάκοτα, τον Χάντερ, τον Λαρεντζάκη, τον Μωραΐτη, τον Καββαδά, τον Τσαλμπούρη, αλλά και τους βοηθούς προπονητή Φαλέκα και Μάγειρα, τον γενικό διευθυντή Γιώργο Χήνα, τον φροντιστή Γιώργο Σταθόπουλο και όλα τα μέλη της ομάδας που βρίσκονται εκεί τα τελευταία χρόνια. Συστήθηκε, βέβαια, με τον κόουτς Λούκα Μπάνκι και τους αποκτηθέντες το καλοκαίρι παίκτες, όμως ήταν φανερό πως ήταν στα νερά του. Συμμετείχε στην προπόνηση και είναι πλέον πολύ πιθανό να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να μπει στον κανονικό ρυθμό. Τα πάει καλά, όμως δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσει να επανέλθει στον αγώνα της Κυριακής. Αν δεν τα καταφέρει, τότε μάλλον θα παίξει στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία για το BCL. Αντίθετα ο Βασίλης Καββαδάς αργεί ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ