25.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

“Προπόνηση” για αυτά που έρχονται


Αρχής γενομένης από την αποψινή
(21.00 – Novasports 2) τιτανομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός χωρίς πλέον να έχει το άγχος στο να κυνηγήσει το πλεονέκτημα της έδρας, θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί σε επίπεδο
φάιναλ φορ.

Σε αυτές τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, οι Πειραιώτες παίζουν μεταξύ άλλων, απόψε με τη Ρεάλ και τελευταία αγωνιστική στη Μόσχα με τη ΤΣΣΚΑ, δύο ομάδες που είναι τα γκράν φαβορί για το φάιναλ φόρ και μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο αγωνιστικό τεστ εν΄όψει πλέι οφ.

Και αυτά τα παιχνίδια μάλιστα , δεν είναι τόσο για τον Σπανούλη ή τον Πρίντεζη που τα έχουν φάει με το κουτάλι, αλλά κυρίως για παίκτες όπως ο Γκρίν, ο Ουότερς, ο Μπίρτσς (σαφώς και ο Γιάνγκ), που δεν είχαν πολλές φορές την ευκαιρία να κοντραριστούν σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 18 πόντους στη Μαδρίτη και έχει χάσει και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Πειραιά, συνεπώς μόνο με θαύμα μπορεί να τερματίσει πάνω απο την 3η θέση ακόμα και αν επικρατήσει απόψε των Μαδριλένων (οι οποίοι αντίστοιχα με νίκη αγκαλιάζουν την πρωτιά του ομίλου καθώς μετά έχουν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Φενέρ και Εφές.
)
Δεν παύει όμως να είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για ένα crash test πριν αρχίσουν τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς (πλέι οφ και γιατί όχι και φάιναλ φορ) με τον κόουτς Σφαιρόπουλο να βλέπει και κάποια πράγματα.

Το βασικό για τον Ολυμπιακό απόψε, είναι να διεκδικήσει τη νίκη μεν, σπαταλώντας όμως και όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια.
Και αν τα μάτς με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ είναι ιδανικά για να βάλουν τον Ολυμπιακό πιο έντονα σε ρυθμό πλέι οφ, υπάρχει ενδιάμεσα στα δύο μεγάλα ντέρμπι και ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Εφές που θα τον βάλει και σε ρυθμό φάιναλ φο, θέλοντας και μη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ