22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προπονητής της χρονιάς ο Λιαπάκης!

Ο Γιάννης Λιαπάκης «σαρώνει» στην Ιρλανδία, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το UCD Marian κατάφερε να αναδειχθεί σε προπονητή της χρονιάς.

Ένας... δικός μας ταξίδεψε πριν από επτά χρόνια στην Ιρλανδία, για να κατακτήσει με τον καιρό μπασκετικά την χώρα. Το έτος 2018 θα είναι ιδιαίτερο στην καριέρα του, αφού μετά από πέντε συναπτά έτη ως προπονητής του UCD Marian, έχοντας αναλάβει την ομάδα στην προτελευταία θέση και οδηγώντας τη με... πάνω κάτω το ίδιο ρόστερ, στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Ο Γιάννης Λιαπάκης γνωρίζει την καταξίωση στην χώρα της Βορείου Ευρώπης, με τη δουλειά του να επιβραβεύεται από τους συναδέλφους του. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς, στην καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία που πραγματοποιείται, προσθέτοντας στην καριέρα του ακόμη μία σημαντική διάκριση.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου, εκεί όπου αναμένεται να υπάρξει ακόμη μία τιμητική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο συνεχίζει να εξαπλώνεται...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ