17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προπονητής της Δύσης στο All Star Game ο Σνάιντερ!

Οι Γιούτα Τζαζ είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ και μεγάλο μερίδιο αυτής της εξαιρετικής αγωνιστικής εικόνας έχει ο τεχνικός των «μορμόνων», Κουίν Σνάιντερ, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της Δύσης για το All Star Game.

Mεγάλη στιγμή για τον οργανισμό των Γιούτα Τζαζ αυτή η διάκριση του Κουίν Σνάιντερ, καθώς χρειάστηκαν 37 ολόκληρα χρόνια να πετύχει κάτι παρόμοιο κάποιος coach της ομάδας κατά το παρελθόν. Το All Star Game είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στην Ατλάντα μετά από... χίλια κύματα που πέρασαν και πριν καν ολοκληρωθεί το μισό της κανονικής διάρκειας οι Γιούτα Τζαζ προπορεύονται στην πρώτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 24-5.

Στην δεύτερη θέση ακολουθούν οι περσινοί πρωταθλητές, Λέικερς, οι οποίοι έχουν ρεκόρ 22-7 και δεν επιτρέπεται να βρεθεί ξανά στον πάγκο της Δύσης στο φετινό Αll Star Game o Φρανκ Βόγκελ, καθώς βάση κανονισμού και να ήταν στην πρώτη θέση οι «λιμνάνθρωποι» δεν θα μπορούσε να κάτσει στον πάγκο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι η θέση ανήκει στον Κουίν Σνάιντερ, καθώς και οι Κλίπερς του Τάιρον Λου δεν προλαβαίνουν να αντιστρέψουν την κατάσταση μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω All Star Game. Aυτό είχε να συμβεί ξανά με τεχνικό των Τζαζ από το 1984 με τον Σκοτ Λέιντεν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ