17 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Προπονητής Γκαμούρας στον ΑΟΚ Βέροιας και μαζί πέντε ανανεώσεις

Ο Νίκος Γκαμούρας είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον ΑΟΚ Βέροιας στην Γ Εθνική αναλαμβάνοντας την πρώτη του δουλειά στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας αγωνίστηκε για σειρά ετών στον Ερμή Λαγκαδά, φτάνοντας ως και στην Α2 με τους «πράσινους» της Θεσσαλονίκης, ενώ ολοκλήρωσε την πορεία του πριν δυο σεζόν, έχοντας μάλιστα 11,4 πόντους σε 26 παιχνίδια. Πέρυσι έδειξε τα διαπιστευτήρια του, κερδίζοντας το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης με την Κ21 του Ερμή.

Επίσης, τα αγωνιστικά πλάνα του ΑΟΚ τους ξεκίνησαν με την παραμονή των Ντουλαβέρη, Ουλσουτζόγλου, Χρήστου, Τριχόπουλου και Κασαμπαλή, ενώ άμεσα η ομάδα από την Βέροια θα ανακοινώσει και τις πρώτες μεταγραφές της κινήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Με χαρά μας ανακοινώνουμε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος από τον Νίκο Γκαμουρα.Ο Νίκος αγωνίστηκε χρόνια στην Α2 εθνική κατηγορία επίσης έχει στο βιογραφικό του ανοδους από Γ και Β Εθνική κατηγορία.Ως προπονητής ήταν στην Κ21 του Ερμή Λαγκαδά όπου κατάφερε και κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.Τον καλοσωριζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο. Επίσης ανακοινώνουμε την παραμονή στο ροστερ της ομάδας των:Ντουλαβερη Μ., Ουλσουτζογλου Σ., Χρήστου Α., Τριχόπουλου Γ. Και Κασαμπαλή Α.». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ