19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Προπονήσεις μόνο για τη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η μοναδική ομάδα που πήρε άδεια για ομαδικές προπονήσεις. Αυτό υποστηρίζει ο Τύπος του Ισραήλ και είναι ένα μεγάλο θέμα από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 20 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το sports.co.il , τονίζοντας πως έχει στασ χέρια του το σχετικό έγγραφο, το Υπουργείο Υγείας της χώρας έχει δώσει τη σχετική άδεια στη Μακάμπι, κάτι που δεν ισχύει για τις άλλες ομάδες. Οι περισσότρες έχουν τους παίκτες τους ακόμη σε καραντίνα. Αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο με την επιστροφή στο παρκέ, η ομάδα του λαού θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμη πως οι παίκτες διαμένουν σε ξενοδοχείο και όχι στα σπίτια τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα και δικό της ασανσέρ. Δηλώσεις φιλοξενούνται και από ανθρώπους της Μακάμπι, οι οποίοι απλά τονίζουν πως έκαναν ότι έπρεπε: "Οι παίκτες που ήρθαν από το εξωτερικό βρίσκονται σε άλλο μέρος, απομονωμένοι. Προσφέρουμε στους παίκτες μας τις καλύτερες συνθήκες μέσα σε αυτή την κατάσταση μετά από έγκριση και του Υπουργείου Υγείας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ