19 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Προπονήσεις και στη Χίμκι

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάνει προπονήσεις και μάλιστα το χθεσινό διπλό έγινε και live αγώνας μέσω ίντερνετ. Προπονήσεις συνεχίζει να κάνει και η Χίμκι, όπως και άλλες ομάδες της VTB League.

Ο Πάβελ Αστάχοφ, γενικός διευθυντής της Χίμκι μίλησε στη RIA Novosti και τόνισε πως υπάρχει... πρόγραμμα: "Οι αγώνες έχουν σταματήσει ως τις 10 Απριλίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας, Οπότε προετοιμαζόμαστε για να αρχίσουμε ξανά στις 11 Απριλίου να παίζουμε. Θέλουμε να είναι σε καλή κατάσταση όταν δοθεί το οκ για το τζάμπολ".

Ο Αστάχοφ πρόσθεσε πως αν τελικά διακοπεί το πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να ισχύσει η τρέχουσα βαθμολογία για τη στέψη του πρωταθλητή. Κάτι το οποίο σημαίνει πως η ομάδα του θα είναι η πρωταθλήτρια για το 2020, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση με ρεκόρ 18-1. Ωστόσο υπάρχει και η παράμετρος της Ευρωλίγκας: "Πώς θα καθορίσουμε ποιος έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση; Είναι περίπλοκο το θέμα. Είναι ακόμη νωρίς όμως για όλα αυτά. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία των παικτών, των προπονητών, των οικογενειών μας και των φιλάθλων".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ