16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προπονήθηκε στο Τσέλιε η Εθνική Γυναικών (pics)

Στην πόλη Τσέλιε θα ξεκινήσει το «ταξίδι» της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 η Εθνική Ελλάδας Γυναικών, καθώς στο πρώτο παιχνίδι της θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σλοβενία.

Ο Βασίλης Μασλαρινός και οι παίκτριές του βρίσκονται ήδη στη χώρα και πραγματοποίησαν και την πρώτη προπόνησή τους στο «Gimnazija Celje-Center», στο οποίο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Πέμπτης (14/11, 21.10). Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δημοσίευσε φωτογραφίες από το Τσέλιε, τις οποίες μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…

Θυμίζουμε πως η «γαλανόλευκη» παίρνει μέρος στον Α’ Όμιλο της προκριματικής φάσης και θα τεθεί εν συνεχεία αντιμέτωπη με την Ισλανδία και τη Βουλγαρία. Τα τελικά θα γίνουν το διάστημα 17-27 Ιουνίου του 2021 στη Γαλλία και την Ισπανία.

Οι δώδεκα παίκτριες που έχει στη διάθεσή του στο Τσέλιε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Άννα Σπυριδοπούλου, Βασιλική Λούκα, Τζάκι Γέμελος, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Βίκυ Καραμπάτσα, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Ιωάννα Δίελα και Έλενα Μποσγανά.

Βοηθοί προπονητή είναι οι Δήμητρα Καλέντζου και Θάνος Νίκλας. Την αποστολή στη Σλοβενία συμπληρώνουν ο γυμναστής Γιάννης Παπαγεωργίου, η γιατρός Κική Τσακίρη, η φυσιοθεραπεύτρια Λούσυ Ζουρνή και ο φροντιστής Ανδρέας Κουτσιαύτης. Αρχηγός είναι ο Γιάννης Κουτραφούρης και τιμ μάνατζερ η Σοφία Κλιγκοπούλου.

Στην τελική φάση θα περάσουν οι εννέα ομάδες, των ισάριθμων ομίλων, που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση μαζί με τις πέντε καλύτερες δεύτερες. «Εισιτήριο» για τα τελικά έχουν ήδη «κλείσει» οι δύο οικοδέσποινες χώρες, η Γαλλία και η Ισπανία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ