21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προπονήθηκε στη Βαλένθια η Αρμάνι για τον αγώνα στο Μιλάνο! (vid)

H ταλαιπωρία για την Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει τελειωμό στην Ισπανία, καθώς η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έχει μείνει αποκλεισμένη στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και προπονήθηκε για τον αυριανό αγώνα με τη Βαλένθια στο Μιλάνο.

Η κακοκαιρία και η σφοδρή χιονοθύελλα που πλήττει την Ισπανία και κυρίως τη Μαδρίτη το τελευταία διάστημα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τόσο στις ομάδες εντός συνόρων, όσο και στις ομάδες που είχαν προλάβει να ταξιδέψουν από το εξωτερικό.

Οι αναβολές αγώνων διαδέχονται η μία την άλλη και η Αρμάνι Μιλάνο έχει μείνει παγιδευμένη στην Ισπανία μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Παρασκευή (8/11). Πλέον η ομάδα της Αρμάνι επικεντρώνεται στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής για τη Εuroleague κόντρα στη Βαλένθια, κάνοντας προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας του Χάουμε Πονσαρνάου.

Η μόνη διαφορά είναι ότι οι δύο ομάδες δεν θα αναμετρηθούν στην Ισπανία αλλά ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στο Μιλάνο και πρέπει να βρουν τρόπο οι δύο ομάδες να ταξιδέψουν στην Ιταλία μέχρι αύριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ