16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προολυμπιακό Τουρνουά: Εκτός και ο Ντατόμε (vid)

Ο Λουίτζι Ντατόμε γίνεται ακόμα ένας παίκτης της Εθνικής Ιταλίας, που δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει στο Προολυμπιακό Τουρνουά, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Οι γείτονες θα παίξουν στο Βελιγράδι το διάστημα 29 Ιουνίου-4 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας στο Β’ Όμιλο το Πουέρτο Ρίκο και τη Σενεγάλη, ενώ στον Α’ Όμιλο βρίσκονται η οικοδέσποινα Σερβία, η Δομινικανή Δημοκρατία και οι Φιλιππίνες. Μόνο μία ομάδα θα εξασφαλίσει την παρουσία της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη που θα γίνει στην ιαπωνική πρωτεύουσα από τις 24 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου.

Το έργο της «σκουάντρα ατζούρα» δεν θα είναι εύκολο, ενώ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο μετά και την απουσία του 33χρονου φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμούς. Θυμίζουμε πως και ο Ντανίλο Γκαλινάρι έθεσε, επίσης, εαυτόν εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, αφού αγωνίζεται ακόμα στα πλέι οφ του ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομέο Σακέτι δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε το Μάρκο Μπελινέλι της Βίρτους Μπολόνια, ο οποίος προτίμησε την ξεκούρασή του από τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Λουίτζι Ντατόμε έπαιξε για τελευταία φορά με την Εθνική Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, στην Κίνα, και σε τέσσερις αναμετρήσεις είχε κατά μέσο όρο 10,5π., 2,8 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 22.3’.

https://www.youtube.com/watch?v=cVOCbrNnn7g

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ