16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προμηθέας Π.: Ποδαρικό στο “Promitheas Park” με τουρνουά Παίδων

Το τετραήμερο 3-6 Ιανουαρίου, 14 ομάδες Παίδων δίνουν ραντεβού στο "Promitheas Park" σε ένα σπουδαίο τουρνουά υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ-Η. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής και το Περιστέρι, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ποδαρικό στο νέο έτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

Μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ, με τη συνάντηση 14 παιδικών ομάδων, θα διεξαχθεί στο “Promitheas Park”, το τετραήμερο 3-6 Ιανουαρίου υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ-Η, παίρνοντας την σκυτάλη από το τουρνουά κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί 27-30 Δεκεμβρίου. Μια διοργάνωση, που θα αποτελέσει διαφήμιση για το μπάσκετ παίδων και θα δώσει στους μικρούς αθλητές την ευκαιρία να αγωνιστούν σε πλαίσιο "ευ αγωνίζεσθαι", σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει μήτρα ανάπτυξης και συνεργασίας ακαδημιών.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν

Για να αντιληφθεί κανείς τη δυναμική και την αίγλη του συγκεκριμένου τουρνουά, αρκεί να ρίξει μια ματιά στη χρυσή βίβλο των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων, όπου θα διαπιστώσει πως 8 από τις 14 ομάδες της διοργάνωσης έχουν κατακτήσει κάποιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, η λίστα των ομάδων της διοργάνωσης περιλαμβάνει ομάδες με παράδοση τόσο στις ακαδημίες, όσο και στους άνδρες, με βαριά ονόματα και ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ.

Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Περιστέρι και Ηρακλής αποτελούν ομάδες με διαχρονική αξία και διακρίσεις, σε όλα τα επίπεδα. Τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και Δούκα, με την αξιέπαινη δουλειά στις ακαδημίες, κάτι που αποδεικνύεται και από την διαδρομή τους στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

ΠΑΣ Γιάννινα, Ακαδημία Λευκώνα και Ναυσίθοος Κέρκυρας φιλοδοξούν να αποδείξουν στο γήπεδο το πολύ καλό επίπεδο των ακαδημιών τους, στοχεύοντας κυρίως στην περαιτέρω βελτίωσή τους, που θα τους φέρει σε τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Ο Προμηθέας 2014, οι βενιαμίν του τουρνουά, που δουλεύουν καθημερινά για να κερδίσουν θέση στο πρόγραμμα ΝΟΥΣ, της επόμενης χρονιάς. Και τέλος, ο κάτοχος του τελευταίου πρωταθλήματος παίδων, Προμηθέας Πατρών, που φιλοδοξεί να υποδεχθεί άψογα τους σπουδαίους προσκεκλημένους του και να βελτιωθεί περαιτέρω, ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, στο τέλος της σεζόν.

Αναμένονται συναρπαστικές μάχες, παιχνίδια που θα προσφέρουν απλόχερα μοναδικές στιγμές, μέσα από τις οποίες «γεννιέται» το...αύριο του ελληνικού μπάσκετ. Άλλωστε στο τουρνουά που θα γίνει στο «Πάρκο» θα πάρουν μέρος αρκετά παιδιά άκρως ελπιδοφόρα, με προσδοκίες να φτάσουν πολύ ψηλά. Πέραν τούτου όμως, μεγαλύτερη σημασία έχουν οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν, όλοι ανεξαιρέτως, και η χαρά του παιχνιδιού για όλους τους παίκτες, καθώς και για τον φίλαθλο κόσμο που θα παρακολουθήσει από κοντά αυτή την πραγματική γιορτή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ