21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προμηθέας: Προ των πυλών ο Ζούρος, δεν… γυρίζει του Κασιμίρο

Πολύ σύντομη και «ξένη» με τις εκατέρωθεν φιλοδοξίες που υπήρχαν στο ξεκίνημά της αποδεικνύεται η θητεία του Λουίς Κασιμίρο στον Προμηθέα. Ολα δείχνουν ότι μέσα στην ημέρα ο Ισπανός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν για τους Πατρινούς, με τη συντριβή στη Γαλλία από τη Μπουργκ να αποδεικνύεται σε σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στον Προμηθέα υπήρχαν από καιρό ενστάσεις για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, το οποίο θεωρούν ότι δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του ρόστερ. Η εικόνα δεν άλλαζε, παρότι πέρασε καιρός, στην Ευρώπη δεν έχει επιτευχθεί νίκη μετά από τρεις αηναμετρήσεις, όσο δύσκολες κι αν ήταν ειδικά οι δύο πρώτες και η συντριβή στη Γαλλία έδειξε... ανάγκη ριζικής αλλαγής.

Σε λίγη ώρα υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού των διοκιούντων με τον Κασιμίρο, αν και όλα δείχνουν ότι οι αποφάσεις είναι ειλημμένες και απλά θα του ανακοινωθούν. Ηδη ο Ηλίας Ζούρος γνωρίζει ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον γι' αυτόν και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να έχουν συζητηθεί και όλες οι λεπτομέρειες για να φέρουν την τελική συμφωνία και την ανακοίνωσή του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ