21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προμηθέας: Μεγάλο φινάλε με Αϊζάια Μάιλς! (vids)

Ο Προμηθέας Πατρών βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του με μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Αϊζάια Μάιλς, ο οποίος είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Πέρυσι συνεργάστηκε με το νυν προπονητή της ΑΕΚ, Στέφανο Δέδα, στη Χάποελ Χολόν. Ο Λουίς Κασιμίρο εξέταζε εδώ και καιρό την περίπτωσή του, με τις δύο πλευρές να πλησιάζουν η μία την άλλη το τελευταίο διάστημα και να βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία, αφού κατά πώς φαίνεται ξεπεράστηκε το αρχικό χάσμα στο οικονομικό κομμάτι.

Οι Αχαιοί έκαναν την υπέρβαση κι είναι έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους, προσφέροντάς του μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Εκείνος, από την πλευρά του, είχε υπογράψει πέρυσι για 1+1 με το ισραηλινό συγκρότημα, αλλά κάλυψε ο ίδιος το μπάι άουτ που υπήρχε στη συμφωνία τους.

https://www.youtube.com/watch?v=57Q37EIP5bQ

O Αϊζάια Μάιλς αποφοίτησε το 2016 από το Σεντ Τζόζεφς και πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί κατά σειρά στη Γαλλία (Ντιζόν, Λιμόζ), την Τουρκία (Ουσάκ Σπορτίφ) και το Ισραήλ (Χάποελ Χολόν), ενώ τη σεζόν 2019-2020 συμμετείχε στην G-League με τους Ντέλαγουερ Μπλου Κόατς. Πέρυσι είχε κατά μέσο όρο στο ισραηλινό πρωτάθλημα σε 22 ματς 12,1π. και 4 ριμπάουντ και στο Basketball Champions League 15,1π., 4,5 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 28.9’ σε δώδεκα παιχνίδια. Με τους «Λιμουζό», το 2018-2019, αγωνίστηκε στο Eurocup με μ.ό. 10,3π. και 3,3 ριμπάουντ σε 21.9’, σε δεκατέσσερις αναμετρήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=YdXGetIS-sE

https://www.youtube.com/watch?v=zx-VGYn3RZs

https://www.youtube.com/watch?v=94Nu3SiuQuc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ